Путін поспішає загарбати українську територію, та знищити український народ, адже розуміє, що у нього максимум два-три роки, адже в Україні народжується нове покоління.

Так вважає секретар РНБО Олексій Данілов. На думку Секретаря РНБО, путін поставив на карту все і це буде самообман думати, що він зупиниться. На думку Секретаря РНБО, кремлівский диктатор підняв ставки до крайньої точки

Олексій Данилов, фото: скріншот із відео
Олексій Данилов, фото: скріншот із відео

Сьогодні він хоче зробити перерву, бо бачить, що росіяни "вигоряють". Але ми знаємо, як важко сьогодні працює їхній військово-промисловий комплекс, ми знаємо, скільки у них танків і ракет, якими вони оснащені, - пояснив секретар РНБО.

Данілов впевнений, що не можна допустити перемоги тоталітарної держави. Цей "бумеранг полетить світом, будь-хто, використовуючи силу, зможе окупувати якусь іншу країну, і ситуація вийде з-під контролю".

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Олексій Данилов. Фото: скриншот Youtube
Олексій Данилов. Фото: скриншот Youtube

Проте, Данілов вказав, що путін розуміє, що за кілька років в Україні з'явиться нове покоління, не знайоме з пережитками комунізму та СРСР, яке будуватиме країну. Саме тому він поспішає, бо новим поколінням неможливо буде маніпулювати.

Нагадаємо, ми писали, що саме час використати слабкість ворога: ексміністр оборони Загороднюк пояснив, чому тягнути не можна.

Як повідомляв "Знай.ua", військовий експерт розповів, як ЗСУ всього за півроку зламали "другу армію у світі": про ситуацію на фронті.

Також "Знай.ua" інформував, Андрій Піонтковський розповів про два головні відкриття про ЗСУ за півроку війни: у НАТО відчули себе неповноцінними.