З'явилася нова цікава історія для російських окупантів. Намагалися зробити паскудство українцям, але самі ж потрапили у пастку.

Про це стало відомо завдяки новому перехопленню розмови російських злочинців і опублікували ролик на сторінках Головного управління розвідки Міністерства оборони України в соціальних мережах.

Окупант вирішив зателефонувати своїй дружині, і розповісти про те, що відбувається зараз в Україні. Однак, ні про які успіхи вже не йдеться, лише про втрати і поразки.

Наприклад, цього разу загарбники підірвалися на власних мінах, після чого останки "виколупували" зі стінок машини.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Також, дружині він розповів, що вже "на зоні чилив", але попросив не ставити зайвих питань, бо не може коментувати причини того, що відбувається. Мабуть, боїться, що спецслужби почують якусь інформацію, і не дарма.

Російський окупант, фото: скріншот із відео
Російський окупант, фото: скріншот із відео

"Пацани виходили. Там два двохсот і багато трьохсот. Прямо на своїх... на своїх же знову, на своїх же мінах, на своїх же мінах, нах*уй. Так виколупували, нах*у, по стінках в машині залишки", – поділився окупант.

Це все, що потрібно знати про російську армію. Вони настільки "професійні", що потрапляють у власні пастки. Тобто навіть без участі ЗСУ вони зазнають колосальних втрат у підрозділах. І тут постає цілком логічне питання: за що вони борються?

Нагадаємо, що Борис Джонсон перед відставкою знову згадав про Україну, не має допустити повтору Кримського сценарію .

Раніше повідомлялося, що на литовському кордоні росіян питатимуть про Крим, а в Держдумі "неслухняних" позбавлять за це громадянства

Також, у Міноборони дали росіянам ще один шанс на виживання, вже мали усвідомити