Стало відомо про те, що понад 300 мільйонів гривень сина Віктора Януковича було передано Збройним силам України. Допомагають Україні, але не з власної волі.

Про це йдеться в офіційній заяві на сторінці Офісу генерального прокурора у соціальній мережі Facebook.

Гроші справді величезні, і тепер служитимуть на благо нашої країни, що не може не тішити.

"Понад 300 мільйонів гривень сина президента-втікача віддали ЗСУ. Мова про заарештовані кошти ПАТ "Всеукраїнський банк розвитку". Власником 100% акцій банку з 2011 року був старший син колишнього президента", - йдеться у замітці.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Співробітники банку при цьому намагалися приховати походження цих коштів, адже по суті гроші не мали законного джерела походження, але тепер вони вирушать за призначенням.

янукович. Фото: Youtube
янукович. Фото: Youtube

Під час проведення досудового розслідування було накладено арешт на кошти посадових осіб "Всеукраїнського банку розвитку", де й розташовувалися гроші сина колишнього президента України.

"Ще з початку збройної агресії РФ прокурори Офісу генерального прокурора ініціювали примусове вилучення майна, заарештованого в кримінальному провадженні за підозрою сина колишнього президента. Зараз суд постановив відправити зазначені кошти Головному управлінню розвідки Міністерства оборони України. Нині 304 мільйони гривень зараховано на спеціалісти. України", - констатували у прокуратурі.

Віктор та Олександр Янукович, фото: вільне джерело
Віктор та Олександр Янукович, фото: вільне джерело

Нагадаємо, що естонський генерал-майор пророкував зміни на фронті в найближчі 2 місяці, зима не завадить планам ЗСУ

Раніше повідомлялося, що в ГУР назвали кількість російських окупантів в Україні на сьогоднішній день, скільки ще роботи у ЗСУ

Також військовий експерт розповів, як ЗСУ всього за півроку зламали "другу армію у світі": про ситуацію на фронті