Кім Чен Ин побудував вісім особняків, щоб вороги не здогадалися, де він спить.

Північнокорейський лідер, точно як путін боїться за своє життя, адже створив некомфортні умови для життя для більшості своїх громадян. Щоб зменшити шанси на замах на своє життя, диктатор побудував вісім резиденцій, щоб вороги не могли визначити у якій з них він спить.

Заради своєї безпеки, лідер Північної Кореї готовий піти на будь-які жертви. Наприклад, збудувати міні-селище в центрі Пхеньяну, через дорогу від офісних будівель департаментів ЦК правлячої партії, щоб заплутати зловмисників.

Маєтки Кім Чен Ина. Фото: скриншот Daily Mail
Маєтки Кім Чен Ина. Фото: скриншот Daily Mail

Усі будинки розташовуються в так званому "Забороненому місті", де живе та працює Кім Чен Ин та інші ключові представники північнокорейської еліти.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Поки правлячий диктатор будує собі в центрі Пхеньяну особняки, громадянам Північної Кореї важко отримати доступ до основних послуг, таких як енергія, охорона здоров’я та навіть їжа.

На думку експерта з Північної Кореї, цей крок має бути додатковою лінією захисту від спроб вбивства. Параноїдальна ідея була вкрадена у першого імператора Китаю Цинь Ши Хуанді, який, як кажуть, щоночі спав в іншому місці, щоб уникнути замахів на його життя. Нагадаємо, Цинь Ши Хуанді заснував імперію у 221 році до нашої ери.

Нагадаємо, ми писали, що 64-річна Шерон Стоун "зламала систему" у дуже сміливому купальнику: груди випали назовні.

Як повідомляв "Знай.ua" зірка "Роккі" Сільвестр Сталлоне розлучається з дружиною через собаку.

Також "Знай.ua" інформував, що 20 країн, хто довів свою дружбу Україні за шість місяців війни: незмінна лідерка — Польща.