Російський публіцист Андрій Піонтковський вирішив не залишатися осторонь колег, і підбив підсумки першого півріччя війни в Україні.

Про це він розповів у своєму новому інтерв'ю для 24 каналів.

На думку чоловіка, сьогодні Україна вирішує два найісторичніші завдання світу, тому її треба підтримувати як ніколи. У разі перемоги Росії це погано закінчиться абсолютно для всіх.

Андрій Піонтковський, фото: скріншот із відео
Андрій Піонтковський, фото: скріншот із відео

Ми живемо в такий час, коли вирішується низка важливих історичних завдань. Це все те, що навчатимуться через кілька десятиліть діти на уроках історії, а також слухатимуть їх від нас перед сном.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Історія про те, як Україна захищала свою свободу та незалежність, а також стала щитом для усієї Європи.

Мітинг у Грузії, фото: скріншот із відео
Мітинг у Грузії, фото: скріншот із відео

"Мені доводиться іноді виступати і в Грузії, і в Казахстані. Ви не уявляєте, з якою надією на Україну дивиться більшість населення. Навіть у тих державах, які формально лояльні до Москви", - наголосив Андрій Піонтковський.

Йдеться про захист всього західного світу від путінської армії. Про це вже встиг сказати польський лідер Анджей Дуда та нинішній прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

Друга річ також є важливою – звільнення народів від усього пострадянського простору. Важливо розуміти, що нічого не варте на місці і продовжує розвиватися. І лише путінська росія продовжує жити минулим та мріями про відродження СРСР.

Нагадаємо, що Михайло Подоляк розповів, як мирні переговори з росією можуть "вбити" Європу .

Раніше повідомлялося, що Олексій Арестович знову взявся за своє, спрогнозувавши коли армія Росії втектиме з України .

Також росіяни потрапили у власну пастку в Україні, криваві залишки довелося віддирати зі стінок - перехоплення ГУР МО