Воїни ЗСУ показали, як у прямому розумінні втоптують у землю російських окупантів, не даючи їм жодного шансу на прорив. Відео професійної роботи захисників публікує 72 ОМБр ім.Чорних Запорожців у своєму telegram-каналі.

Мінометники ЗСУ, на відміну від інших колег артилеристів, працюють за позиціями російських окупантів на "передку", адже їхній вид озброєння може вести вогонь з порівняно невеликої відстані. Втім, це їм не заважає якісно виконувати свою роботу та розбивати орди загарбників.

Приціл міномета. Фото: скриншот Youtube
Приціл міномета. Фото: скриншот Youtube

"Спроби прориву окупантів зазнають невдач! Ворог навіть не встигає піти в наступ, як уже розбито", - наголошують воїни.

Захисники розповідають, що знають свою справу та задають окупантам спеку. "Друга" армія так активно вирушає до пекла, що їхні тіла не встигають забирати з поля бою.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

"Вчора потрапили до БМП, сьогодні – розбили ворожу піхоту, яка намагалася закріпитися на вигідній позиції. Ще попередні поранені та 200-ті рашисти не встигли забрати з поля бою, а тут уже нові "хвилі"", - діляться мінометники ЗСУ.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, росіяни разом із командуванням масово пишуть рапорти про звільнення через страх за своє життя: "Бути м'ясом я не хочу".

Також наш портал інформував, Кирило Буданов розкрив секрет про переломний момент війни, до кінця місяця українці побачать багато сюрпризів.

Крім того, наш портал повідомляв, що Олександр Лукашенко продав суверенітет Білорусі путіну, і тепер буде притягнутий до відповідальності: у США готують документ.