ЗСУ цілком здатні звільнити всі окуповані території, включаючи Крим до кінця 2022 року. Втім, зробити це таким швидким темпом можна лише за певних умов. Про це заявив військовий експерт, льотчик-інструктор, полковник запасу ЗСУ Роман Світан в ефірі "24 каналу".

За останній місяць російські окупанти не просунулися на жодному напрямку, оскільки ЗСУ сильно утруднили їм це завдання ударами по складах і базах у тилу ворога.

Воїни ЗСУ. Фото: скрін youtube
Воїни ЗСУ. Фото: скрін youtube

Військовий експерт висловив упевненість, що Збройні сили України можуть до кінця 2022 року повернути усі захоплені окупантами території. Однак це можливо тільки в тому випадку, якщо партнери збільшать постачання озброєння щонайменше 2-3 рази. Він зазначив, що на даний момент Україна потребує обіцяного наступального озброєння.

HIMARS. Фото: скрін youtube
HIMARS. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Майже всі гранти, у тому числі й ті три мільярди від США, які виділятимуться Україні, підуть в основному на наступальне озброєння. І після його отримання можна буде говорити про те, що ЗСУ плануватимуть наступальні операції зі звільнення територій", - зазначив він. Роман Світан.

Раніше портал Знай повідомляв, у Міноборони пропонують революційні зміни для держслужби: більше не допускатимуться.

Також наш портал інформував, глава ГУР Кирило Буданов розкрив секрет про переломний момент війни, до кінця місяця українці побачать багато сюрпризів.

Крім того, наш портал інформував, що Олександр Лукашенко продав суверенітет Білорусі путіну, і тепер буде притягнутий до відповідальності: у США готують документ.