Заступник голови Ради безпеки РФ, колишній президент і поплічник кремлівського диктатора Дмитро Медведєв заявив, що вторгненням в Україну росія рятує світ від глобальної війни. Новий перл він озвучив в інтерв'ю французькому телеканалу LCI.

На Росії прозвучало вже чимало виправдань щодо розв'язаної проти України війни та нові версії не перестають дивувати.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Так, Дмитро Медведєв побачив у шляху рятівника і заявив, що війна проти України була необхідна, щоб уберегти весь світ від глобальнішої війни. На його думку Україна нібито могла напасти на Росії і тим самим розпочати третю світову війну.

Дмитро Медведєв. Фото: скрін youtube
Дмитро Медведєв. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

"Ми маємо зробити все, щоб третя світова війна не трапилася, і політика нашої країни спрямована саме на це. Скажімо прямо навіть спеціальна військова операція проводиться для того, щоб не трапилося третьої світової війни. Чому? З однієї простої причини. Якби Україна отримала підтримку і вступила до НАТО, а потім один із божевільних правителів України почав би військову операцію проти російської території, наприклад проти Криму, це означало б початок третьої світової війни", - сказав вічно запасний президент Росії.

Раніше портал Знай повідомляв, ручний алкоголік путіна Дмитро Медведєв продовжує божеволіти без справжньої роботи, і вигадав "півтора сценарію" завершення війни.

Також наш портал інформував, Михайло Подоляк розкрив справжню мету путіна в Україні, НАТО та біолабораторії стали лише відмовкою.

Крім того, ми писали, бойовик із дружиною самі того не помітили, як захопилися роботою ЗСУ після вибухів на складах: "Знали куди били".