Секретар Ради нацбезпеки та оборони Олексій Данилов заявив, що йти на поступки росії і "заморожувати" конфлікт не можна, адже зрештою це лише відстрочить спроби шляху захопити Україну. Свою думку він озвучив у ефірі національного телемарафону.

Олексій Данилов заявив, що Україна вже двічі шукала мирне вирішення конфлікту, що виник, погоджуючись на "Мінськ-1" і "Мінськ-2". Втім, це не лише не принесло очікуваного світу, а й дало старт повномасштабній війні. У зв'язку з цим не можна допускати умовного "Мінська-3".

Олексій Данілов. Фото: скриншот Youtube
Олексій Данілов. Фото: скриншот Youtube

Секретар РНБО впевнений, що "заморожування" війни з Росії дасть Кремлю час зібратися з силами та завдати нового удару, щоб захопити Україну. Також він нагадав тим особам, які пропонують "домовитися" з путіним, що ця війна несе загрозу не лише Україні, а й усій Європі.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Наші громадяни віддають своє життя, ціна, яку платять українці як нація, дуже дорого нам обходиться... Зараз йдеться про всю Європу. Україна – це рубіж, і якби ми 24 лютого не дали відсічі російській агресії, то їхні танки були би вже у Варшаві, Вільнюсі та інших містах Європи", - зазначив Данилов.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Олексій Арестович закликав нікого не вірити в слова Кремля про переговори, хочуть набратися сил: "Повоювали пацани".

Також наш портал інформував, Михайло Подоляк розкрив справжню мету путіна в Україні, НАТО та біолабораторії стали лише відмовкою.

Крім того, ми писали, путін направив до Німеччини своїх агентів задля стеження за ЗСУ: за допомогою теракту намагалися збити постачання зброї.