Українські морпіхи показали, що стало справжньою причиною уповільнення настання російських окупантів, висміявши нещодавні заяви глави міноборони Росії Сергія Шойгу. Хто стоїть за невдачами "другої" армії, продемонстрували у Центрі стратегічних комунікацій Збройних сил України.

Глава міноборони Росії Сергій Шойгу нещодавно заявив, що наступ російських окупантів в Україні сповільнився нібито через свідоме рішення вищого командування. Втім, така заява розрахована хіба що на просочених пропагандою росіян.

Сергій Шойгу, фото: скріншот із відео
Сергій Шойгу, фото: скріншот із відео

Так, воїни ЗСУ показали, що "друга" армія не може просунутися, бо їх "смажать" і вдень, і вночі. Українські захисники не катують жалю до ворога і завдають колосальних втрат, які й спричинили "уповільнення" російських загарбників.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Морські піхотинці 36 окремої бригади морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Білінського точно знають, що насправді "сповільнює темпи наступу" рашистів", - посміялися воїни ЗСУ та показали яскраві кадри з передової.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що Олексій Арестович закликав нікого не вірити в слова Кремля про переговори, хочуть набратися сил: "Повоювали пацани".

Також наш портал інформував, що росіяни знайшли спосіб подорожувати Європою без докору совісті, отримали найбажаніший у світі паспорт у кілька "кліків".

Крім того, наш портал інформував, що путін направив до Німеччини своїх агентів задля стеження за ЗСУ: за допомогою теракту намагалися збити постачання зброї.