В офісі Президента розповіли, чому не варто йти на компроміси та як має закінчитися війна. А також він зазначив, що не менше за зброю потрібна воля до перемоги

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

Про це він розповів у соціальній мережі Twitter.

Зокрема він зазначив, що всі "компроміси" матимуть катастрофічні наслідки для людства. Крім того, він вважає, що на сьогодні мирні переговори не вигідні Україні та її партнерам - Україна та Європа від цього можуть програти.

На його думку, лише Путіну вигідні мирні переговори. Також він вважає, якщо їх провести зараз, то це дасть можливість Росії накопичити сили, щоб з майбутнім знову напасти на Україну.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

"Переговорний процес сьогодні зафіксує тимчасове перемир'я у війні, яка не буде завершена. Відповідно, Російська Федерація визнає це перемогою і далі претендуватиме на просування своєї експансіоністської політики. Тому перемир'я зараз означатиме лише наступний етап війни через певний час", - зазначив він.

На його думку, яку він опублікував у соціальній мережі, війна має закінчитися одним шляхом:

"Військовою поразкою Росії, поверненням території України, трибуналом над злочинцями та початком трансформації Росії".

Також він зауважив, що для цього, крім зброї, потрібна воля до перемоги.

Публікація, скрин: twitter.com/Podolyak_M
Публікація, скрин: twitter.com/Podolyak_M

Раніше портал Знай повідомляв, ручний алкоголік путіна Дмитро Медведєв продовжує божеволіти без справжньої роботи, і вигадав "півтора сценарію" завершення війни.

Також наш портал інформував, Михайло Подоляк розкрив справжню мету путіна в Україні, НАТО та біолабораторії стали лише відмовкою.

Крім того, ми писали, бойовик із дружиною самі того не помітили, як захопилися роботою ЗСУ після вибухів на складах: "Знали куди били".