Сьомий місяць кривавого протистояння, яке розпочав диктатор путін. За цей час ЗСУ здивували не лише окупантів своїми вміннями, а й увесь світ.

Про це йдеться у матеріалі The New York Times.

Україні вдалося досягти небачених успіхів у війні, оскільки вони застосовують зброю та техніку від західних партнерів у дуже несподіваний спосіб.

ЗСУ. Фото: скрін youtube
ЗСУ. Фото: скрін youtube

Експерти та представники міністерства оборони США відзначили, що почалося все це ще у квітні, з потоплення флагмана чорноморського флоту – крейсера Москва. Один із останніх великих успіхів ЗСУ стали вибухи на авіабазі в Криму.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Українські війська застосовували американську та іншу зброю так, як мало хто очікував.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

Боєприпаси оперативно пересуваються по всій лінії фронту вантажівками, а можливості українських захисників на морі збільшені шляхом встановлення ракетних систем на спеціалізованих катерах.

У Пентагоні згадали також, як ЗСУ встановили поставлені американцями ракети HARM на радянські винищувачі. Раніше цього ніхто не робив, адже це вважалося несумісними.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

"Українці використовують метафору МакГайвера. Я маю на увазі телешоу 1980-х років, де головний герой використовував прості імпровізовані пристрої, щоб вибратися з делікатних ситуацій. Інженерна винахідливість українців різко контрастує з повільним, неквапливим, доктринальним характером наступу. США у Європі Бен Ходжес.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

Нагадаємо, що фахівці показали, куди пошириться радіаційна хмара у разі аварії на ЗАЕС

Раніше повідомлялося, що у Головному управлінні розвідки назвали два місяці осені, які стануть вирішальними у війні

Також, на Валерія Залужного чекають у Криму, святкувати звільнення від окупантів 14 жовтня: номер у готелі вже забронювали