Радник Офісу президента України Олексій Арестович, звичайно ж, не залишився осторонь можливого контрнаступу з боку ЗСУ, і висловив свою думку. Не зміг ні підтвердити, ні спростувати.

Про це він розповів під час традиційного ефіру з російським юристом та правозахисником Марком Фейгіним. Сьомий місяць вони активно та докладно розбирають ситуацію на фронті.

Цього разу він не зміг підтвердити той факт, що Збройні сили України перейшли у контрнаступ на Херсонському напрямку. Але, відкидати цю ймовірність він також не став, так що нас незабаром можуть все ж таки чекати позитивні новини.

Олексій Арестович, фото: Instagram
Олексій Арестович, фото: Instagram

"Я пропоную подивитися, що буде далі... Поки скажу так: ЗСУ перейшли в маленький симпатичний (принаймні так воно зараз виглядає) наступ, прорвали на кількох ділянках лінію фронту, розвивають наступ у глибину, перервали або майже перервали постачання через мости та поромні переправи", - сказав Олексій Арестович.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

При цьому, керівник об'єднаного координаційного прес-центру сил оборони півдня України Наталія Гуменюк вранці понеділка, 29 серпня заявила про те, що українські захисники все ж таки почали наступальні дії відразу на кількох напрямках півдня.

Воїни ЗСУ. Фото: скрін facebook
Воїни ЗСУ. Фото: скрін facebook

Більше інформації надати зараз ніхто не може, тому що вороги регулярно відстежують усю інформацію, яка може їм допомогти. Саме тому всіх українців попросили зберігати режим мовчання найближчим часом навіть якщо щось було відомо. Чекаємо на офіційну інформацію від Міністерства оборони, і тільки потім радіємо.

Нагадаємо, що Олексій Резніков назвав країну, яка допустила війну в Грузії та в Україні

Раніше повідомлялося, що Олексій Арестович знову взявся за своє, спрогнозувавши коли армія Росії втектиме з України .

Також росіяни потрапили у власну пастку в Україні, криваві залишки довелося віддирати зі стінок - перехоплення ГУР МО