Збройні сили України можуть закінчити війну в Україні найближчими кількома місяцями, а не за роки, як передбачалося раніше.

Свої прогнози озвучив відомий військовий експерт Олег Жданов у своєму традиційному ролику щодо ситуації на фронті.

На його думку, наші захисники в змозі це зробити, однак, без допомоги це практично неможливо. Саме тому найближчим часом нам потрібно посилити тиск на наших партнерів, щоб зброя надходила в рази швидше та у величезних кількостях.

Олег Жданов. Фото: скриншот Youtube
Олег Жданов. Фото: скриншот Youtube

"Усі перспективи у нас є. Особливо якщо нам дадуть зброю, то ми можемо взагалі творити чудеса і закінчити цю війну не за роки, а за місяці. Але питання наявності озброєння", - заявив він.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Зокрема, ця заява була зроблена на тлі контрнаступних дій, що почалися з боку українських захисників на Херсонському напрямку. Чим більше буде зброї, тим швидше ми виженемо наших заклятих ворогів до цих територій.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

У такий спосіб наступ розвиватиметься не лише в цьому напрямі, а й на багатьох інших.

"У 2014 році ми відмовилися від збройного протистояння з Російською Федерацією. Ми пішли дипломатичним шляхом, підписали Мінськ-2. Це завело нас у цей глухий кут, коли ми були пов'язані по руках і ногах у плані військового вирішення цього питання. А поки що йшла політична тягомотина". , Російська Федерація збирала армію і будувала укріплення. А ми розводили війська, що відразу в 2015 році, потім у 2019 році повернулися до розведення. І постійно всі вісім років ми були ініціаторами припинення вогню в односторонньому порядку. – вважає Олег Жданов.

Нагадаємо, що росіянка показала системи ППО, що захищають Крим, і де вони розташовані – гарна допомога військовим

Раніше повідомлялося, що українські "командос" із ЗСУ забезпечують російським окупантам цілодобовий стрес: укладають у землю одного за іншим

Також російські окупанти зривають наступ і масово відмовляються воювати: передумали після зустрічі з ЗСУ