Олексій Данилов — секретар РНБО України, який завжди є досить точним у своїх висловлюваннях, публікуючи так звану "базу".

Цього разу він окреслив лише 5 відмінностей між воїнами ЗСУ та рашистами. Найперше, що він виділив - це об'єднання та зміцнення українського національного опору та падіння підтримки війни з боку росіян по відношенню до своєї влади.

Олексій Данилов, фото: Instagram
Олексій Данилов, фото: Instagram

Наступне – ЗСУ інтенсивно навчаються роботі з іноземною, сучасною військовою технікою, тоді як противник змушений працювати виключно із радянськими машинами. А ще в Україні мобілізаційний потенціал не зменшується, тоді як рашисти не дуже хочуть воювати, а лише кричати біля телевізорів.

Олексій Данилов, скріншот: Twitter
Олексій Данилов, скріншот: Twitter

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Українці борються за життя та майбутнє, а росіяни воюють за унітаз б/в та порцію "Боярышника", - пише Олексій Данилов.

Олексій Данилов, скріншот: Twitter
Олексій Данилов, скріншот: Twitter

Під публікацією з'явився один із мешканців Великобританії, який розширив список до 6 пунктів. Останній із них - Україна зможе перемогти... тоді як країна-агресор буде змушена віддати і Крим, і всі тимчасово окуповані території, включаючи Донецьк та Луганськ.

Нагадаємо, Європа хоче припинити подорожі росіян: нехай сидять і милуються на шляху

Як повідомляв "Знай.uа", пропагандист Мангушев влаштував стендап з черепом нібито вбитого бійця "Азовсталі": насміхався і закликав винищити Україну

Знай.ua писав, Олексій Данилов розповів, чого Україні не можна робити ні за яких умов випадку