Греція вирішила кинути виклик країнам НАТО та союзникам Альянсу. 2022 рік не втомлюється дивувати атмосферою в світі.

Про це повідомив турецький президент Реджеп Тайіп Ердоган, повідомляє Anadolu Agency .

За його словами, все це провокаційні дії Греції, які є неприпустимими та кидають виклик НАТО. Всі з-за місцевих систем ППО, які були задіяні проти турецьких винищувачів.

Реджеп Тайіп Ердоган, фото: скріншот з відео
Реджеп Тайіп Ердоган, фото: скріншот з відео

"Греція кинула виклик НАТО та її союзникам, яке почалося з порушення нашого повітряного простору і продовжилося радіолокаційним захопленням С-300 наших літаків", - заявив Ердоган під час участі на урочистому концерті, присвяченому Дню Перемоги.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Також, за словами турецького лідера, країна знає справжні наміри тих, хто використовує Грецію у своїх злочинних мотивах. Все тому, що для Туреччини Греція не є конкурентами ні в політичному, ні в економічному, ні у військовому планах.

Винищувач: скрін з інтернету
Винищувач: скрін з інтернету

Нагадаємо, що 28 серпня системи протиповітряної оборони Греції С-300 були задіяні проти турецьких винищувачів F-16 у міжнародному повітряному просторі в Егейському та Середземному морях.

Чим закінчиться ця історія - поки що важко сказати, однак, сподіваємося, що світ не чекає ще на один кривавий збройний конфлікт.

До слова, Реджеп Тайіп Ердоган продовжує наполягати на мирних переговорах між Володимиром Зеленським та диктатором путіним. Жоден з лідерів не дав своєї згоди, оскільки нема про що говорити. Україна продовжує зміцнювати свої позиції, тоді як армія путіна зазнає поразки.

путін і Зеленський, фото: скріншот з відео
путін і Зеленський, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що Офіс Генпрокурора дізнався, чим підірвали колонію у Єленівці з воїнами "Азова" всередині: ООН чекати довго

Раніше повідомлялося, що Олексій Арестович не зміг підтвердити початок контрнаступу ЗСУ у Херсоні: збирається тримати інтригу до останнього

Також Олег Жданов розповів про формулу, яка допоможе закінчити війну за лічені місяці .