Дедалі більше на порядку денному стоїть тема ядерної зброї. На жаль, наші сусіди - росії, є однією з таких держав, у яких вона є. Саме їм вони регулярно і загрожують усій Україні та її мешканцям.

Військовий експерт Олег Жданов вирішив висловитися на тему того, коли вони втратять все, включаючи зброї масової поразки, і чи чекати нам такого результату подій у найближчому майбутньому. Свою думку з цього приводу він розповів під час чергового випуску, що опубліковано на його YouTube -каналі.

Олег Жданов
Олег Жданов

Єдина причина, через яку сьогодні росію буде роззброєно - перемога України на полі бою. Вони усвідомлюють, що такий варіант більш ніж можливий.

"Військовий розгром російських військ на полі бою може призвести до зміни керівництва РФ. І ось це нове керівництво ставитиме в рамки, що воно має передати зброю під контроль МАГАТЕ, або під контроль якоїсь спеціальної комісії свій ядерний арсенал, можливо, з наступною утилізацією. Обмеження можливості застосування Росією ядерної зброї може бути досягнуто тільки в результаті нашої військової перемоги на полі бою. Це шанс Заходу применшити РФ" - зазначає Олег Жданов у своєму новому ролику.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Випробування ядерної зброї. Фото: скриншот Youtube
Випробування ядерної зброї. Фото: скриншот Youtube

Утримувати ж ядерний арсенал вони зможуть доти, доки не почнеться момент розвалу країни. А цього не уникнути.

"Почалася гіперінфляція, і постало питання, а за які гроші утримувати сховища, пересувні ракетні технічні бази" - підсумував військовий експерт.

Нагадаємо, що співробітники ФСБ почали вивозити сім'ї із Криму: українські спецслужби перехопили листування

Раніше повідомлялося, що плавучий металобрухт для ракет: експерти оцінили чорноморський флот Росії .

Також військовий експерт назвав головну причину, чому Шойгу впав у немилість путіну.