Стало відомо про те, навіщо російський диктатор путін знову почав старанно пропонувати українцям мирні переговори. Вважає, що це допоможе йому "зберегти обличчя", як зазначав раніше французький лідер.

Цього разу тему мирних переговорів прокоментував екс-глава Міністерства закордонних справ Литви Лінас Лінкявічюс на своїй сторінці у соціальній мережі Twitter , активним користувачем якої є.

На його думку, Україні сьогодні все ще не потрібно йти на переговори з росією про припинення війни, адже це зіграє на руку виключно Кремлю.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Путін хоче заморозити війну, щоб набрати резерви, тому всі заяви про готовність до переговорів є брехливими.

"Кремль натякає на переговори - отже, закінчився порох і хочуть заморозити окуповані території. У жодному разі не можна давати їм дихати", - заявив Лінас Лінкявічюс.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

Це є великий знак для України. Зараз окупанти вже ослаблені, а завдяки допомозі західних партнерів це вдасться зробити ще сильнішим найближчим часом. Україна обов'язково переможе та поверне всі свої території, а коли саме це станеться – лише питання часу.

"Великі надії на збільшення постачання зброї, особливо завдяки американському лендлізу. Україну потрібно очистити від Росії. Точка", - наголосив він.

Нагадаємо, що раніше речник російського диктатора путіна Дмитро Пєсков зазначив, що президент готовий вести переговори з Володимиром Зеленським, оскільки в Кремлі хочуть обговорити умови для припинення військових дій.

путін, фото: скріншот з відео
путін, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що співробітники ФСБ почали вивозити сім'ї із Криму: українські спецслужби перехопили листування

Раніше повідомлялося, що плавучий металобрухт для ракет: експерти оцінили чорноморський флот Росії .

Також військовий експерт назвав головну причину, чому Шойгу впав у немилість путіну.