У окупованому, але нескореному Маріуполі Група Спротиву почала малювати літеру "Ї" у різних куточках міста, рух набув масовості, та розізлив окупантів, які оголосили про полювання на партизанів.

Після масової появи букви "Ї", як символу спротиву та призиву Їб@шить русню, окупаційна влада злякалась та планує проведення раптових додаткових фільтраційних заходів. Настільки раптових, що інформацію групі спротиву вже передано.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

У повідомленні просять маріупольців зливати інфу про учасників групи, по номеру 102.

Проте Група Спротиву Маріуполя не збирається сидіти склавши руки, вони і собі зробили заяву, де визначила пріоритети та цілі. Якщо коротко - хто не працює на ворога в Маріуполі перебуває в безпеці.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Ми, група Маріупольського Опору, заявляємо. Маріупольець. Якщо ти не пішов на співпрацю із ворогом. Не працюєш на ворога. Чи не виправдовуєш окупацію. Не допомагаєш створенню брехні про наших військових. Якщо ти такий як ми, хто втратив усе через російські бомби – ти в безпеці. Ми тобі не ворог. написали у групі.

Також додали, що у іншоу випадку, ворога буде знищено.

Якщо ти наводив ракети на наші будинки. Якщо ти допомагаєш окупантам. Якщо ти працюєш на ворога. «Стукаєш» на маріупольців, - знай: МИ ТЕБЕ БАЧИМО. Ми за тобою стежимо. Ми знаємо де ти живеш. Будемо Їбашити русю всюди.

Нагадаємо, ми писали, що окупанти доношують один за одним навіть труси та шкарпетки: черговий скандал у "другій армії світу" з білизною.

Як повідомляв "Знай.ua" українці віртуозно розвели росіян та викрили необхідні секрети: думали точно не головою.

Також "Знай.ua" інформував, що пропагандисти намагалися принести "русский мир" під символом "Z" до Молдови.