Радник Офісу президента України Олексій Арестович знову наважився прокоментувати український контрнаступ. Воно приносить свої плоди і не перестає радувати українців.

Повідомив він про це під час чергового ефіру з журналістом та російським правозахисником Марком Фейгіним. Упродовж шести з половиною місяців вони збираються разом для того, щоб обговорити ситуацію на фронті.

На думку позаштатного співробітника Офісу президента України, українські захисники розпочали свої наступальні дії одразу на двох напрямках. Зійшлися два важливі фактори, які вкрай у цьому допомагає.

Українці продовжують отримувати озброєння від західних партнерів, а росіяни втратили будь-яку нагоду наступати та захищатися. Саме тому маємо, що маємо.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

"Ми одночасно у двох місцях вже виражено ведемо контрнаступальні дії. Схід же не замість півдня. І схід і південь. І все продовжується, наші тиснуть, тиснуть дуже сильно. І, звичайно, російське командування розгублене. А чому у двох місцях? Тому що ми не даємо їм маневрувати резервами, за рахунок одного напряму посилювати інший", - додав Олексій Арестович.

Олексій Арестович, фото: Instagram
Олексій Арестович, фото: Instagram

Крім того, майстер маскувань намагався ненароком натякнути про нові успіхи українських захисників у Харківській області. У Генштабі ще не підтвердили цю інформацію, тому він зробив усе максимально обережно, щоби українці зрозуміли, а ворог ще сильніше заплутався.

Йдеться про одне з міст, яке було окуповано останні п'ять місяців. Там з росіянами трапилося сильне лихо, і вони були змушені раптово бігти.

"Є місто в Харківській області, назву якого ми не можемо називати, і там трапилася біда з російськими військами. Це конкретна п*зда, конкретніше нікуди. Біда така сталася, що вони дуже сильно втекли на схід. Частина з них у полоні має честь пити чай, а друга частина вже ніколи не поп'є чай" - підсумував чоловік.

Нагадаємо, що Німеччина передасть Україні новенькі та дуже потужні ППО IRIS-T: жодна ракета окупантів не проскочить

Раніше повідомлялося, що в окупованому Токмаку героїчно загинув партизан Максим Махрінов, забравши за собою 2 окупанти: боровся до останнього.

Також, Bayraktar вогняним мечем пройшовся серед окупантів: Залужний показав вражаючу роботу безпілотників