Путін остаточно проговорився про свої військові злочини в Україні, і тепер для нього вимагають створення спецтрибуналу.

Про це глава Міністерства закордонних справ України Дмитро Кулеба написав на своїй сторінці у соціальній мережі Twitter , активним користувачем якої він є.

В одній зі своїх крайніх заяв кривавий диктатор путін публічно визнав той факт, що свідомо ввів війська на територію України. Тобто він свідомо пішов на вбивство мирних жителів та руйнування територій. Зробив він це нібито "дзеркально", щоб допомогти мешканцям Донбасу.

Володимир путін, кадр із зустрічі з Лукашенком
Володимир путін, кадр із зустрічі з Лукашенком

"Росія після багаторазових спроб вирішити це питання мирним шляхом ухвалила рішення відповісти так само дзеркально, як діяв наш потенційний супротивник – озброєним шляхом", – зазначив диктатор.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

В українському Міністерстві закордонних справ не почали мовчати, і одразу ж надали відповідь. Там було прохання до цивілізованого світу, щоб було створено трибунал у справі про військові злочини російського президента стосовно України.

Дмитро Кулеба, фото: скріншот із відео
Дмитро Кулеба, фото: скріншот із відео

"Путін щойно публічно зізнався у злочині агресії проти України: "Ми зробили це свідомо". Я ще раз закликаю всі держави: підтримайте створення спеціального трибуналу щодо розслідування злочину агресії проти України", - написав Дмитро Кулеба у себе у Twitter.

Сподіваємося, що це обов'язково станеться, і кожен українець зможе бачити те, як епоха путіна піде до краху.

Нагадаємо, що трощать ворога не гірше, ніж Himars: що відомо про українські РСЗВ "Буревій", які оминули радянські аналоги росіян

Раніше повідомлялося, що 2-3 тижні вже не в моді: Олексій Арестович задав новий тренд і назвав нові терміни успіхів ЗСУ під Херсоном

Також носилки часів СРСР і палять у трусах: як російські окупанти вирішили боротися з українцями