Місцеві пітерські депутати вирішили звинуватити путіна в держзраді та вимагають від Держдуми відсторонити бункерного від керування країною.

Депутат Нікіта Юферєв оприлюднив звернення до російської думи з вимогою відсторонити путіна від керування країною та звинуватити його у державній зраді. У заяві йдеться, що Рада МО Смольнінське прийняла рішення звернутися до депутатів Держдуми з пропозицією висунути звинувачення у держзраді проти президента Путіна для звільнення його з посади.

путін. Фото: скриншот Youtube
путін. Фото: скриншот Youtube

Звернулися до держдуму з пропозицією усунути путіна з посади через державну зраду. Його рішення про початок "СВО" призвело до загибелі російських військових, проблем у російській економіці, розширення НАТО (кордон з НАТО збільшився у 2 рази!) - написав депутат.

Скриншот з Twitter
Скриншот з Twitter

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

У низці обґрунтувань свого звернення також вказують, що в ході війни Україна отримує більше озброєння та відбувається протилежне "демілітаризації", заявленій путіним на початку вторгнення.

Також відомо, що МО "Смольнінське", звідки подали звернення - це округ, де виріс путін.

Нагадаємо, ми писали, що знайдено справжню причину, чому путін зважився на розмову з Володимиром Зеленським: "Порох закінчився".

Як повідомляв "Знай.ua" екстрасенс Макс Гордєєв розповів, хто прийде на місце відстороненого Шойгу і як це позначиться на Україні.

Також "Знай.ua" інформував, що американський військовий Гаррі Табах розповів, як Україні вдалося осліпити російську ППО.