У Придністров'ї ще залишилися світлі уми. Або ж вони злякалися професійної роботи ЗСУ.

Про це повідомили у Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України Опубліковані дані про місцеве населення на сторінках відомства у соціальних мережах.

Там одразу зазначили, що мешканці окупованого Придністров'я масово відмовляються підписувати контракти з армією Росії. Спостерігається колосальне зростання випадків дезертирства в "оперативній групі військ РФ у Придністров'ї".

Самопроголошена республіка Придністров'я. Фото: скриншот з відео
Самопроголошена республіка Придністров'я. Фото: скриншот з відео

Широка компанія військового командування путіну на цій території зовсім не дала практичного результату, і можна вважати, що повністю провалилася.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Місцеве населення відмовляється йти до російської армії, навіть незважаючи на обіцянки високих грошових виплат, соціальні пакети та ймовірне забезпечення житлом. Головна причина – небажання брати участь у бойових діях на території України. Тим більше, що багато "добровольців", які зважилися підписати контракт на початку війни, або загинули, або перебувають у статусі зниклих безвісти", - розповіли в ГУР. Крім того, вони починають бунтувати та почастішали випадки дезертирства.

Зафіксовано на території Придністров'я випадки коли військові масово пишуть рапорти на звільнення після закінчення терміну контракту. Ніхто не хоче стати гарматним м'ясом, як на це розраховував диктатор путін.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Можна вже з упевненістю сказати, що путін ніколи не вдасться захопити Україну, оскільки люди починають усвідомлювати всю реальність того, що відбувається. Сьомий місяць в Україні щодня гинуть сотні людей, але люди у світі побачили це лише зараз.

Нагадаємо, що в Україні можуть звільнити від мобілізації ще дві категорії чоловіків, рішення за нардепами

Раніше повідомлялося, що неабияк досадили: окупанти оголосили полювання на партизан Маріуполя.

Також, американський генерал закликав світ розпочати "деімпералізацію" планів путіна