Пентагон вразили перемоги ЗСУ на Харківському та Херсонському напрямках. Після повідомлень про успіхи на фронті.

ЗСУ звільнили понад 1000 кв кілометрів української землі, Валерій Залужний подякував українцям та опублікував кадри зустрічі наших військових мешканцями звільнених територій, повідомляє Reuters.

Звільнені окуповані території. Фото: скриншот telegram
Звільнені окуповані території. Фото: скриншот telegram

На пресконференції зі своїм чеським колегою, міністр оборони США Ллойд Остін заявив: "Зараз ми бачимо успіхи в Херсоні, ми бачимо певні успіхи в Харкові, і це дуже обнадіює".

Українські ЗМІ оприлюднили серію відео, на яких солдати піднімають прапори та позують перед дорожніми знаками в селах і містах на території, яка раніше була під контролем, а головнокомандувач Залужний повідомив:

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Понад 1000 кв км звільнено від окупанта в останні кілька днів. Нам дуже важко, але ми просуваємося вперед. Вдячні співгромадянам, які допомагають і чекають на нас", - написав він у своєму Facebook.

Звільнені окуповані території. Фото: скриншот telegram
Звільнені окуповані території. Фото: скриншот telegram

Нагадаємо, ми писали, що Тарас Чмут розповів, як Україна непомітно переходить на стандарти НАТО завдяки союзникам: радянську техніку можна відправляти на звалище.

Як повідомляв "Знай.ua" пропагандист Соловйов з'явився з побитою пикою: погано брехав.

Також "Знай.ua" інформував, що Михайло Подоляк потролив путiна головним "придбанням" війни: "Телевізори та авто українців.