Через пів року після початку повномасштабного російського вторгнення "друга найкраща армія світу" програє українській армії.

Після успішного контрнаступу, більшість експертів прогнозують швидку перемогу українців, та повернення усіх загарбаних росією територій. На думку екскомандувача сил США в Європі Бена Ходжеса, Україна може повернути Крим протягом року, а розпочата росією війна - закінчитися прямою військовою перемогою України. Про це він заявив у інтерв'ю виданню Newsweek.

Бен Ходжес. Фото: скриншот Youtube
Бен Ходжес. Фото: скриншот Youtube

Українці врятували свою країну… Вони встановили умови, за яких вони можуть відновити повний суверенітет, включно з Кримом, я думаю, протягом наступного року, - сказав Ходжес.

Ходжес підкреслив, що перемога українців прямо залежить від поставок зброї західними партнерами України. Слід надати київському уряду матеріальну та моральну підтримку, яка буде потрібна для досягнення повної воєнної перемоги.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Вони поставили умови, за яких вони можуть відновити повний суверенітет, включно з Кримом, я думаю, протягом наступного року", - сказав Ходжес.

Раніше він повідомляв, що Україна може відкинути російські війська на позиції до 24 лютого вже до кінця цього року, якщо Захід надасть озброєння в обіцяних обсягах.

Нагадаємо, ми писали, що з початку контрнаступу кількість "хороших росіян" побила всі рекорди: названо точну цифру втрат.

Як повідомляв "Знай.ua" Михайло Подоляк потролив путiна головним "придбанням" війни: "Телевізори та авто українців?".

Також "Знай.ua" інформував, що Тарас Чмут розповів, як Україна непомітно переходить на стандарти НАТО завдяки союзникам: радянську техніку можна відправляти на звалище.