Гіркін повідомляє русні, що на Вугледарському напрямку може повторитися такий же прорив, як у Харківській області

На думку терориста стрєлкова-гіркіна, ЗСУ можуть з легкістю просунутися до Маріуполя та узбережжя Азовського моря. Про це пропагандист написав у своєму тг-каналі.

Ігор Стрелков-Гіркін. Фото: скриншот Youtube
Ігор Стрелков-Гіркін. Фото: скриншот Youtube

Інші російські пропагандисти повідомляють, що ЗСУ розпочали розмінування тієї ділянки.

Наростає вал повідомлень про зосередження сил противника на Вугледарському напрямку. У нас — наскільки мені відомо — на цій ділянці картина не сильно відрізняється від тієї, яка мала місце в районі Балаклії тиждень тому. - пише колишній фсбшник.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Він проаналізував перспективи українських захисників, та зазначив, що удар ЗСУ на цьому напрямку - цілком логічний. Поки командування ЗС рф не встигло вивести туди резерви з Харківської області, що залишається. І обіцяє чудові перспективи - з проривом до узбережжя Азовського моря і безпосередньо до Волновахи та Маріуполя.

Також терорист бачить інші ділянки, куди може прориватися ЗСУ. Це напрямок Запорізького фронту – у районі Пологи – Гуляй-Поля.

Скриншот повідомлення. Фото: Telegram
Скриншот повідомлення. Фото: Telegram

Нагадаємо, ми писали, що окупант тікає з України хто на чому, педалі горять: у хід йде все - вкрадені автівки та велосипеди з порізаними шинами.

Як повідомляв "Знай.ua" терорист стрєлков-гіркін випустив апокаліптичний прогноз: коли розвалиться армія рф.

Також "Знай.ua" інформував, що пропитий алкаш і зрадник царьов взяв приклад з гіркіна та готує рашистів до поразки: "Безглуздо все".