У росіян з'явилася нова методичка і пов'язана вона з успішним українським контрнаступом у Харківській області. Довелося негайно вигадувати, як виправдовуватися перед народом.

Така інформація з'явилася на більшості пропагандистських Telegram каналів. Їм дали завдання виправдати поразку росіян, і нічого розумнішого вони придумати не змогли.

Пропаганда, скріншот: Telegram
Пропаганда, скріншот: Telegram

Почнемо з того, що, на думку росіян, боями під Лиманом керують виключно інструктори НАТО. Тобто вже можна припустити, що місто перейшло під український контроль, і таким способом вони говорять народу, що перемогти було неможливо.

Ось є лише один невеликий нюанс - військ НАТО ніколи не було в Україні, і найближчим часом таке питання не розглядається.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Пропаганда, скріншот: Telegram
Пропаганда, скріншот: Telegram

Трохи пізніше вже інша методичка почала розлітатися іншими Telegram-каналами пропагандистів, і виглядає вона наступним чином:

"Вовчанськ зайняли війська НАТО. Саме так і ніяк інакше. Пишуть звідти, що українських нацистів у місті практично немає. Багато чорношкірих та англомовних. Точно така ж ситуація в Козачій Лопані" - йдеться в їхніх повідомленнях.

Тут одразу два варіанти. Або вони настільки здивовані роботою ЗСУ, що не вірили в їхній успіх без причетності НАТО, або спробували виправдати свою нікчемність перед народом.

Пропаганда, скріншот: Telegram
Пропаганда, скріншот: Telegram

Найімовірніше це другий варіант, оскільки таке повідомлення з'явилося й інших джерелах - слово в слово. Проплачена методика, яка їх уже не врятує.

Нагадаємо, що пропагандистка Симоньян спробувала виправдати повний провал "другої" армії в Україні

Раніше повідомлялося, що Олексій Арестович назвав запоруку російської поразки в Україні

Також, Кремль припускає загибель 200 тисяч своїх військових: сплив секретний документ