Український президент Володимир Зеленський вирішив висловитися вкотре щодо мирних переговорів з росією, а зокрема з диктатором путіним.

Про це він розповів у своєму новому інтерв'ю для порталу CNN , де розповів багато цікавих речей щодо цієї війни.

Зокрема, мова зайшла про переговори з росією. На даний момент Володимир Зеленський не має наміру вести з ними переговори і, зокрема, з диктатором путіним.

Володимир Зеленський, фото: Instagram
Володимир Зеленський, фото: Instagram

"На сьогоднішній день немає. Я не бачу жодного бажання з їхнього боку бути конструктивними. Щодо їхніх ультиматумів, то мені все одно, хто ці ультиматуми висував – Путін чи хтось інший. Це мій принцип – я не говоритиму з тим, хто ставить ультиматуми", - заявив президент.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

На думку гаранта, світ може бути укладений лише після того, як Росія виведе свої війська з нашої території. До цього моменту жодного документа та договору не буде. Нам не потрібен повтор ситуації, яка вже кілька разів траплялася після 2014 року. При цьому багато світових лідерів намагаються до цього підштовхнути гаранта.

путін і Зеленський, фото: скріншот з відео
путін і Зеленський, фото: скріншот з відео

"Я знаю, що деякі країни підштовхують нас у напрямку мінського процесу. Я хочу, щоб світ визнав, що одна справа – дипломатичне рішення, а інша – Мінськ-2, -3, -5, -10. Це дві різні речі, тому що Мінськ - порожній папірець, який дозволить Росії відпочити перед наступним вторгненням", - зазначив президент.

У Кремлі вже встигли відреагувати на це. Вони вважають, що далі їхні ультиматуми тільки запеклі, і Києву доведеться на це піти. Однак вони будуть розчаровані в майбутньому, адже цього ніколи не буде, і ЗСУ повернуть всі території назад.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

Нагадаємо, що Олексій Арестович помітив нові проблеми зі здоров'ям у путіна, народ починає підозрювати

Раніше повідомлялося, що Михайло Подоляк потролив шляху на головне "придбання" війни

Також, Естонія, Латвія, Литва та Польща закривають в'їзд для росіян, віза не має значення