Окупаційна влада Криму обіцяє чистки серед патріотів України на півострові, після того, як на весіллі заспівали українські пісні. У тимчасово окупованому РФ Криму почали ширитися проукраїнські настрої.

"Священний лемент" почався після того, як у Бахчисараї місцеві жителі гуляли весілля і весело танцювали та підспівували пісні "Ой у лузі червона калина". Тепер аксьонов погрожує усіх гостей весілля позвільняти та притягнути до відповідальності.

аксьонов. Фото: скриншот з відео
аксьонов. Фото: скриншот з відео

А всіх патріотів України просить залишити Крим.

"Через те, що на публічних заходах співаються патріотичні пісні та скандуються національні українські лозунги, винних буде покарано відповідно до карного порядку. Це стосується організаторів та учасників. Притягування до кримінальної відповідальності та звільнення від посад, всіх учасників хто співає пісні", - заявив самопроголошений представник влади окупантів.

Популярні новини зараз
"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Скриншот відео
Скриншот відео

Зрадник вже відчуває, що недовго йому сидіти в кабінеті, та проговорює свої майбутні перспективи, адже крісло, на яке його посадив путін, вже під ним горить. Також п'ята точка, бо в росії він нікому й не потрібний. А от в Україні його самого чекає буква закону.

Скриншот відео
Скриншот відео

Нагадаємо, ми писали, що мешканці Придністров'я розчарувалися у росії, і більше не хочуть воювати: звільняються навіть контрактники.

Як повідомляв "Знай.ua" російські окупанти тікають від воїнів ЗСУ, гублячи по дорозі шеврони та труси.

Також "Знай.ua" інформував, що воїни ЗСУ зганьбили легендарну дивізію окупантів: залишилася "самоліквідація".