Повномасштабна війна в Україні, розпочата рашистами 24 лютого 2022 року, триває вже понад 200 днів.

Зовсім недавно воїни ЗСУ вчинили неймовірно несподіваний та результативний контрнаступ на Харківській ділянці фронту. Це дозволило за кілька днів звільнити понад 3-4 тисячі км² території, включаючи такі міста, як Балаклія, Ізюм, Куп'янськ, Вовчанськ та багато інших.

Зустріч воїнів ЗСУ. Фото: скриншот з відео
Зустріч воїнів ЗСУ. Фото: скриншот з відео

Варто зазначити, що Міноборони рашистів мовчало перші дні нашого наступу і лише згодом, вигадавши причину для простих росіян, зробили ще гірше. Вони заявили, що це тактичний відступ, щоб перегрупувати війська.

Наразі наше Міністерство оборони поділилося відео у соціальній мережі Twitter під відео Віри Лінн.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

"Невимовно боляче бути надовго в розлуці з людиною, яку любиш і завжди любитимеш", - йдеться в публікації.

На відео присутні кадри із Криму. Насамкінець сказано, що українці обов'язково знову зустрінуться, одного сонячного дня, з дорогим півостровом, тимчасово окупованим рашистами 8 років тому.

Крим, фото: скріншот з відео
Крим, фото: скріншот з відео

"Щойно ви думаєте, що українці не можуть бути крутішими, вони видають щось блискуче, як це", - пише один із користувачів у коментарях.

Нагадаємо, радник глави Міноборони Олексій Копитко дав влучне визначення росіянам: "Опустилися в розряд плісняви, що важко виводиться"

Як повідомляв "Знай.uа", Володимир Зеленський розповів про переговори з агресором: "Це мій принцип"

Знай.ua писав, путінське опудало Дениса Пушиліна притягли до Донецька, щоб вгамувати паніку: "Ми наступаємо"