Офіс Президента України, яким зараз виступає Володимир Зеленський, нарешті поділився проектом договору про гарантії безпеки для нашої країни, розроблені Андрієм Єрмаком у парі з 12-м Генеральним секретарем НАТО Андерсом Фог Расмуссеном.

Над ним дуже довго і старанно працювали і тепер з'явилися можна дізнатися про головні рекомендації, які стали вимушеним заходом після початку повномасштабної війни проти рашистів, 24 лютого 2022 року.

Буряти на війні в Україні. Фото: скриншот Youtube
Буряти на війні в Україні. Фото: скриншот Youtube

Як гаранти для України будуть запрошені такі країни, як США, Великобританія, Канада, Туреччина, Польща, Австралія, а також країни Європейського Союзу. Ще цікавим є той факт, що військова агресія рашистів ніяк не вплинула на курс нашої держави. Україна продовжуватиме рухатися до вступу до НАТО та ЄС.

Ще рекомендується заборонити зняття санкцій з Росії, доки вона не відшкодує збитків, завданих у ході військових дій - щоразу сума змінюється, але становить 500-700 мільярдів доларів, за допомогою яких можна буде відновити об'єкти критичної інфраструктури, а також житлові будинки простих українців та багато іншого.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Гарантії безпеки для України, скріншот: president.gov.ua
Гарантії безпеки для України, скріншот: president.gov.ua

Гарантії безпеки для України, скріншот: president.gov.ua
Гарантії безпеки для України, скріншот: president.gov.ua

З'являться угоди щодо безпеки у Чорному морі з Болгарією, Румунією та Туреччиною, розпочнуться регулярні навчання із залученням іноземних інструкторів – це те, що рашисти вимагали скасувати ще на початку повномасштабної війни.

І, звичайно ж, передбачається, що в Україну здійснюватимуться постачання сучасних систем ППО/ПРО для захисту мирних міст та важливих державних об'єктів.

Нагадаємо, пропагандисти отримали нову методичку після провалу на Харківщині: "Зайняли війська НАТО"

Як повідомляв "Знай.uа", терорист Стрєлков-Гіркін знову вангує: ЗСУ просуваються до Маріуполя.

Знай.ua писав, пропагандисти розсмішили "військовими подвигами" своїх військ під час втечі