Стало известно о том, что сможет защитить прифронтовые города от ежедневных обстрелов от оккупантов. Нам придется их побороть до конца.

Свое мнение по этому поводу озвучил популярный украинский военный эксперт Олег Жданов на своем YouTube-канале, где регулярно рассказывает о ситуации на фронте.

Речь идет про Харьков и Николаев, которые ежедневно обстреливаются россиянами, и как мы понимаем, это практически всегда гражданские обьекты. Мужчина рассказал, благодаря чему можно будет этого избежать.

Олег Жданов. Фото: скрін youtube
Олег Жданов. Фото: скрін youtube

"Ракети комплексу "С-300", які перероблені до класу "земля-земля", дістають до 200 кілометрів по дальності. А якщо брати "Іскандер", то відсувати від Миколаєва російські війська потрібно на 500 кілометрів", – зазначив Олег Жданов.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Зараз вирішуються питання щодо того, чи надавати Україні протиракетні кошти, які зможуть захистити ці міста від посилених обстрілів російських окупантів, і сподіваємося, що світові партнери все ж таки зрозуміють всю ситуацію, і ухвалять правильне рішення. У такому разі ми зможемо трохи посилити захист прифронтових українських міст.

Руйнування, фото: скріншот з відео
Руйнування, фото: скріншот з відео

"Дуже сподіваюся, що з їх наданням частково буде вирішено питання захисту таких міст, як Миколаїв, Харків, Краматорськ, Чугуїв та інших прифронтових міст. Якщо дадуть системи ППО (такі як NASAMS та IRIS-T), то буде можливість частково захистити Миколаїв, та кількість ракетних ударів має різко скоротитися", – додав експерт.

Нагадаємо, що в Україні можуть звільнити від мобілізації ще дві категорії чоловіків, рішення за нардепами

Раніше повідомлялося, що неабияк досадили: окупанти оголосили полювання на партизан Маріуполя.

Також, американський генерал закликав світ розпочати "деімпералізацію" планів путіна