Стало відомо про те, як звірства російських окупантів у звільненому Ізюмі, що на Харківщині, можуть позначитися на постачанні озброєння в Україну.

Відповів на це запитання відомий український військовий експерт Олег Жданов у своєму регулярному зверненні до народу. Там він розглядає актуальну ситуацію на фронті.

Як відомо, 15 вересня став ще одним траурним днем ​​для українського народу. У звільненому Ізюмі знайшли масове поховання українських військових та цивільних. Ексгумація тіл жертв окупантів продовжується.

Наслідки авіаудару в Ізюмі, скріншот
Наслідки авіаудару в Ізюмі, скріншот

Інформація про те, що місцевих жителів змушували співпрацювати погрожуючи обстрілом, підтвердилася, і західні партнери пильно за цим стежать.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

На більшості знайдених тіл є сліди тортур, а також їм пов'язували руки перед тим, як вбити.

"Там нереальні звірства – є тіла військовослужбовців 93-го ОМБр "Холодний Яр", дітей та людей зі слідами осколкових поранень, які, ймовірно, отримали внаслідок бойових дій чи обстрілів у місті", – зазначив військовий експерт.

Архів злочинів окупантів в Ізюмі
Архів злочинів окупантів в Ізюмі

Це може суттєво вплинути на допомогу Європи, яка, щиро кажучи, трохи сповільнилася. Європа знову була шокована знайденими жахами, адже це набагато серйозніше, ніж було знайдено у передмісті Києва. На місці знаходяться європейські представники, включаючи пресу, які інформують про все своїх людей.

"Це дуже допоможе нам надалі – і з отримання військово-технічної допомоги, і для збору матеріалів для міжнародного трибуналу", - продовжує Олег Жданов. На жаль, лише після такого допомога активізується. Своїми життями українці мають добиватися волі.

Нагадаємо, що пропагандисти отримали нову методичку після провалу на Харківщині

Раніше повідомлялося, що запеклі бої на кордоні Вірменії та Азербайджану: спалахнув новий конфлікт

Також, путін збирається розпочати новий етап війни вже у жовтні: віддав новий наказ олігархам