Збройні сили України продовжують інтенсивний контрнаступ одразу на кількох ділянках фронту, проте багатьох все ще турбує питання того, що буде з Кримським півостровом.

Свою думку щодо цього озвучив військово-політичний оглядач групи "Інформаційний опір" Олександр Коваленко.

Він вважає, що Крим українські військові можуть почати звільняти вже наступного року, і сподіваємось, що цей прогноз обов'язково здійсниться.

Крим, фото: скріншот з відео
Крим, фото: скріншот з відео

"Коли це почнеться повномасштабно вже, тоді взагалі вони не зможуть пояснювати: а що відбувається? За планом це чи ні", - зазначає Олександр Коваленко.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Крім того, далі експерт зазначив про наративи, яких путін продовжувати просуватиме для свого народу. Вони регулярно розповідатимуть про те, як у них чудово складаються в Україні, і що втрачені території їм спочатку були не потрібні.

З кожним місяцем вплив росії в Україні сходитиме нанівець, і в результаті їм доведеться відступити від усіх окупованих територій, як ми це бачимо на Харківщині. І, звичайно ж, все це "частина плану", і "великий відступ" вже неодноразово відбувалося в їх історії.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

"Що вони виконують якусь свою місію, що вони мають якийсь сценарій, за яким вони діють, що всі їхні дії сплановані... Я впевнений, що такий наратив вони підтримуватимуть до 2023 року" - продовжив далі військовий оглядач.

До речі, нещодавно президент України Володимир Зеленський не виключив такого варіанту, що Крим може бути повернуто назад дипломатичним шляхом. Все залежатиме від дій Кремля.

Нагадаємо, що Олексій Данилов розповів, як ЗСУ під час контрнаступу ламають усі стереотипи про закони війни: у НАТО ніколи такого не бачили

Раніше повідомлялося, що Денис Шмигаль виступив проти стандартного призову в Україні після закінчення війни: як зміниться армія у найближчому майбутньому

Також, Олексій Арестович про ймовірність контрнаступу ЗСУ у Запорізькій області