На окупованій Луганщині дружини "мобілізованих" кидаються під колеса, жінка "втратила" годувальника, якого забрали у "Z-автобус".

Втрати російської армії, попри заперечення влади та командування "другої армії світу" великі, а набір добровольців та контрактників просувається досить важко. Як повідомляє радник МЗС Геращенко, у своєму телеграм-каналі, мобілізують у "л/днр" примусово, просто виловлюючи на вулиці всіх осіб чоловічої статі.

Примусова мобілізація, Z-автобус. Фото: скриншот Telegram
Примусова мобілізація, Z-автобус. Фото: скриншот Telegram

Так стало відомо, що одна жінка у Алчевську лягла під колеса автобуса, але її просто відтягли. А чоловіка, однак, забрали на війну. Відбулося це просто на вулиці. Озброєні рашисти хапали чоловіків та садовили у "Z-автобус".

Примусова мобілізація, Z-автобус. Фото: скриншот Telegram
Примусова мобілізація, Z-автобус. Фото: скриншот Telegram

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Щоб завадити агресору, одна жінка лягла під колеса, але це не допомогло. Згодом у соцмережах вона поскаржилася, що тепер не знає, як годувати трьох дітей без чоловіка.

Раніше дружини в "лнр" влаштовували протести, які нічого не дали. Вони штурмували військову прокуратуру, проте й там не отримали відповіді.

Дружини мобілізованих зазначили, що їхніх чоловіків відправили на фронт, як гарматне м'ясо, і вимагали негайно повернути їх додому. Однак жодної чіткої відповіді не отримали.

Нагадаємо, ми писали, що експерт розповів, як далеко потрібно відкинути росіян, щоб Харків та Миколаїв спали спокійно: "Буде вирішено питання".

Як повідомляв "Знай.ua" окупантів затиснули на Херсонщині, тікати нікуди: просяться у полон до ЗСУ.

Також "Знай.ua" інформував, що бойовики з "днр" повстають проти Пушиліна, обіцяють самосуд.