З'явилася нова інформація щодо того, що відбувається у Кремлі зараз. Диктатор путін вже давно усвідомив, що цю війну йому не виграти, тому шукає шляхів відходу.

Повідомив про це не якийсь черговий військовий експерт, а турецький президент Реджеп Тайіп Ердоган, який з ним нещодавно зустрічався в Узбекистані.

Російський президент, мабуть, уже награвся у війну, і тепер думає про те, як максимально вигідно для себе все це завершити.

путін і Ердоган, фото: скріншот з відео
путін і Ердоган, фото: скріншот з відео

"У мене були розширені зустрічі з путіним в Узбекистані. Я зрозумів, що вони намагаються завершити це якнайшвидше. Ця ситуація - велика проблема", - розповів турецький лідер в інтерв'ю телеканалу PBS.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

До речі, заговорив він і про обмін військовослужбовцями. За попередньою інформацією воюючих країн вдалося домовитися про обмін одразу 200 військовополонених, і це дуже важливий крок уперед. А чи відбувся обмін уже, чи тільки планується, Ердоган вирішив не сповіщати.

Ердоган, фото: вільне джерело
Ердоган, фото: вільне джерело

Варто одразу зазначити, що зараз жодних переговорів між Україною та Росією немає. У Кремлі регулярно повторюють тезу про необхідність їхнього початку, але робиться це лише для того, щоб виграти час для накопичення резервів. Українська сторона також готова розпочати переговори будь-якої миті, але зробиться це лише після того, як російські окупанти покинуть усі наші території. До цього ні про яку дипломатію і не йтиметься, оскільки нікому не потрібен черговий "Мінськ".

Переговори, фото: скріншот з відео
Переговори, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що в Естонії опустили Росію та пояснили, чому закрили кордони для громадян Росії

Раніше повідомлялося, що вдалий контрнаступ ЗСУ на Харківщині: як нові стандарти допомагають трощити ворога .

Також Олексій Арестович додав олії у вогонь і деморалізував ще живих окупантів в Україні .