Ніхто довго не терпітиме забаганки російського диктатора путіна. Навіть найближче оточення може його найближчим часом позбутися. З'явилася одна з версій, як Кремль це робитиме.

Про це розповів російський публіцист Андрій Піонтковський.

За його словами, наближені до диктатора путіна люди вже могли почати розробляти план щодо того, як його можна усунути від влади. Одним із можливих варіантів може стати хвороба, про яку вони раптово оголосять.

Андрій Піонтковський
Андрій Піонтковський

"Російська верхівка активно обговорює оголошення хвороби Путіна та тимчасової передачі його повноважень колективному органу – Раді безпеки. Ініціатором цієї ідеї є Юрій Валентинович Ковальчук, який є однією з близьких до Путіна людиною» - зазначає Андрій Піонтковський.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Ця людина є менеджером усієї його величезної імперії, яку путін створював усі свої роки у президентському кріслі. Саме Юрій Ковальчук є класичним прикладом фашизму і дотримується все своє життя імперських поглядів, тому зовсім не дивно, що він був ідеологом війни з Україною та Заходом.

путін, фото: скріншот з відео
путін, фото: скріншот з відео

"Саме він підштовхував Путіна у війні з Україною та до війни з НАТО", - йдеться у повідомленні.

Головним завданням даної людини є збереження влади у своїх руках, але вже під іншою особою. Він чудово розуміє, що росія програє і зараз головне завдання не перемогти в Україні, а зберегти владу. Захоплення України вже давно перейшло на другий план у Кремлі.

Андрій Піонтковський одразу зазначив, що такий його план вирішує одразу два важливі завдання:

- розширюється поле зовнішньополітичного маневру – більше шансів м'який варіант капітуляції;

- Пом'якшення шоку росіян від поразки РФ. Негатив народу щодо Путіна поступово наростатиме.

Нагадаємо, що в Україні можуть звільнити від мобілізації ще дві категорії чоловіків, рішення за нардепами

Раніше повідомлялося, що неабияк досадили: окупанти оголосили полювання на партизан Маріуполя.

Також, американський генерал закликав світ розпочати "деімпералізацію" планів путіна