Російський диктатор майже за сім місяців повномасштабної війни втратив майже всіх союзників. Його загнали в глухий кут.

Про це 24 каналу сказав політичний та економічний експерт Валерій Клочок.

Путін довів свою країну до того, що вони втратили практично всіх союзників. Держава агресор звернулася навіть за допомогою до країн Середньої Азії. Єдине, що їм вдалося отримати - іранські дрони, які зовсім не змінили хід війни. Українські захисники трощать їх як насіння, а військова співпраця путіна з росією також провалилася.

Ердоган і путін, скріншот: YouTube
Ердоган і путін, скріншот: YouTube

"На тлі війни в Україні у Китаю є дуже шикарні позиції. Він купує дешево газ і нафту, перепродує скраплений газ до Європи" - зазначає Валерій Влочок.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Секретар Ради безпеки Патрушев їздив навіть до Китаю для того, щоб домовитися, але нічого не вийшло. Все, що відбувається сьогодні, не більше, ніж гра на публіку, і ніхто допомагати режиму путіна не збирається.

Лукашенко та путін, фото: скріншот з відео
Лукашенко та путін, фото: скріншот з відео

"Китай не може не зважати на ту санкційну політику, яку до нього застосують США у разі з'ясування ймовірності фактів військової допомоги росії. Для них європейський ринок дуже потужний. Зараз у Китаю не все дуже добре, економічне зростання на тлі війни в Україні в багатьох країнах світу просів, у Китаї зокрема. Ринки збуту для нього дуже важливі. Прогодувати мільярдне населення необхідно китайській комуністичній партії", - продовжив експерт.

Китайський і російський президенти, фото: вільне джерело
Китайський і російський президенти, фото: вільне джерело

Далі Валерій Клочок зазначив, що у путіна зовсім не залишилося вибору, і він може навіть розглядати припинення активної фази війни. За цей час він думає набрати резерви, перегрупуватись і так далі. Проте ЗСУ не сидітимуть на місці, і звільнять усі зайняті злочинцями території.

Нагадаємо, що в Україні можуть звільнити від мобілізації ще дві категорії чоловіків, рішення за нардепами

Раніше повідомлялося, що неабияк досадили: окупанти оголосили полювання на партизан Маріуполя.

Також, американський генерал закликав світ розпочати "деімпералізацію" планів путіна