Окупанти продовжують скаржитися на підготовку контрнаступу Збройних сил України. Вже шукають варіанти, як можна втекти з війни.

Про це стало відомо завдяки черговому перехопленню розмови, опублікованій на сторінках Головного управління розвідки Міністерства оборони України в соціальних мережах.

Вони там панікують на повну, бо сподівалися, що після окупації територій їм нічого не загрожуватиме, і зовсім скоро їх відправлять додому. Але це зовсім не так.

Командування підрозділів кидає окупантів на позиції як гарматне м'ясо, і це вже не секрет. Вони самі все це розуміють, тож намагаються втекти.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Короче, укри готуються наступати на Херсон. У дуже великій кількості. Настатимуть по воді, будуть американські катери, човни, артилерія буде на воді. Вони оточуватимуть нас, відрізатимуть від Криму. Цілком вони наступатимуть з боку Одеси, з боку Миколаєва , з боку води. Вони зараз пробиватимуть Снігурівку і в напрямку Херсона, щоб зачинити нас тут. Тільки ось одне питання, куди... зиватися?" – сказав окупант дружині.

Наприклад, тільки в його підрозділі з півтори тисячі людей залишилося менше тисячі, практично половину було ліквідовано або втекло.

Близько 50 з них вирішили покінчити життя самогубством, оскільки не бачать більше світлого майбутнього.

Російські окупанти, фото: скріншот із відео
Російські окупанти, фото: скріншот із відео

Дружина також мала в запасі одну історію і розповіла про те, як окупанти почали кидати на гарячих позиціях до ОРДЛО правоохоронців.

"Наташа вночі почула, як Олегу дзвонять і кажуть, що прорив на Вугледарі. Стоять перші наші – менти. Другі – росіяни, треті – чечени. Чеченці пішли, росіяни пішли та залишили два взводи 30 осіб, пацанів-ментів. Вони їх залишили. А йому кажуть, що, ну ми їх залишили, щоб їх зараз зафігачили, а ми потім по них відпрацюємо", - сказала вона.

Нагадаємо, що представник ГУР МО Вадим Скибицький передбачив розпад путінської імперії після перших днів мобілізації

Раніше повідомлялося, що пропагандисти зламалися, несіть нових: Ольга Скабеєва похвалила американські Himars і війська НАТО, незабаром заговорить українською

Також, путін почав серйозно думати про різке припинення війни в Україні - Реджеп Тайіп Ердоган