21 вересня став офіційно днем ​​всеросійської паніки. Офіцер ЗСУ Юрій Задоя вирішив звернутися офіційно до російських чоловіків, які підлягають "частковій мобілізації".

Новий пост опубліковано на його сторінці в соціальній мережі Facebook , активним користувачем якої він є.

Своїм листом чоловік спробував розплющити очі росіянам, в черговий раз, проте навряд чи це вдалося зробити. Мобілізація призведе громадян цієї недодержави до загибелі та падіння економіки. Кривавий диктатор путін придумав ще один спосіб, який дозволить звільнити росію від самих росіян.

"Ви не свою країну захищаєте в Україні, а дієте, як окупанти та мародери. Перетинаючи кордон, пам'ятайте: на вас тут чекає смерть. Навіть міністерство оборони Росії підтверджує кількість загиблих в Україні. Також хочу нагадати, що компенсації за загиблих чоловіків і синів у Україні російських солдатів і офіцерів - отримують одиниці Проста мати чи дружина не може пройти процедури оформлення документів, а якщо їй це й вдається, то чиновники міноборони Росії все одно відмовляють в отриманні належної суми, далі йдуть нескінченні суди, де взагалі неможливо довести факт смерті. в Україні або виконання бойових завдань" - сказано у повідомленні під постом.

Також Юрій Задоя зазначив, що цивільні особи отримують набагато більше, ніж військові.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Є один спосіб, який допоможе уникнути мобілізації, і як не дивно – це скоєння злочину. Поки триває слідство, то військкомат вас не зможе призвати до армії.

Також, завжди можна спробувати залишити країну, або купити довідку у лікаря про стан здоров'я. Усі три методи вимагають вкладення коштів, але збережуть життя.

"Але ціна людського життя набагато дорожча, ніж листок паперу, на якому надруковано буде вирок суду, ніж листок паперу, на якому надруковано буде рейс/маршрут вашої поїздки, ніж листок паперу, на якому надруковано буде ваш діагноз. Закликаю вас: обміняйте власне життя на папірець!В Україні немає папірців, тут є лише чорні сміттєві пакети, а захисники України, автоматично перетворюють ваших співгромадян на сміття, яке не потрібне тут" - зазначив офіцер ЗСУ.

Нагадаємо, про шлях ЗСУ відразу після Херсона: Олег Жданов про два варіанти, але правильний лише один

Раніше повідомлялося, що путіна через війну в Україні кинули всі союзники: Китай вигідно і шикарно "матросить" росію

Також Україна повернула захисників "Азовсталі" Паламара, Волинського та Прокопенка з російського полону