Путін продовжує тероризувати світ "червоною кнопкою", загрожуючи застосувати ядерну зброю проти України, чимдалі, реалізація його ідей стає дедалі реалістичнішою.

Чи наважиться скажений диктатор російської федерації на застосування ядерної зброї? Про це розмірковував в інтерв'ю ITV News представник ГУР Вадим Скібіцький.

Мобілізація в Росії, скріншот: YouTube
Мобілізація в Росії, скріншот: YouTube

У разі застосування росією ядерної зброї, можуть постраждати усі країни Чорноморського регіону та Східної Європи. У першу чергу це Польща, Туреччина та Болгарія.

Імовірно, росія застосує ядерну зброю проти України. У прагненнні зупинити нашу наступальну діяльність та зруйнувати нашу державу, – заявив Скібіцький.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Виступаючи у своєму зверненні після початку "спеціальної військової операції" в Україні 24 лютого, президент Путін звинуватив Захід у "ядерному шантажі".

"Хочу нагадати, що наша країна також має різні засоби ураження, причому більш сучасні, ніж у країн НАТО", — сказав Путін, додавши, що має на увазі цілісність країни.

путін. Фото: скриншот з відео
путін. Фото: скриншот з відео

Вадим Скабіцькій заявив, що вибух тактичної ядерної зброї вплине не лише на Україну, а й на Чорноморський регіон. Він нагадав про аварію на Чорнобильській АЕС та її наслідки.

Не виключено, що ми матимемо чергову катастрофу на нашій території, у Східній Європі, – сказав Скібіцький.

Нагадаємо, ми писали, що путін кинув "другу армію світу" на гарячі позиції, а вони в страху українського наступу шукають план втечі.

Як повідомляв "Знай.ua" Путіна через війну в Україні кинули всі союзники: Китай вигідно та шикарно "матросить" росію.

Також "Знай.ua" інформував, що сину пєскова наказали з'явитися для мобілізації: "Буду вирішувати на іншому рівні".