Щойно росіяни почули про те, що їх можуть відправити на війну в Україну, наче на забій, тут же почали пакувати валізи та розбігатися різними країнами. Вибір у них невеликий, адже рф просто ізолювали від світу, але в деякі держави можна потрапити і без візи.

Росіяни штурмують кордони Фінляндії, Туреччини, Об'єднаних Арабських Еміратів та Сербії. Також вони не забули про Грузію, шматочок якої ще в 2008 році хотів заграбастати путін. Однак грузинський народ пам'ятає все, тому не дуже радий бачити росіян на своїй території.

У Грузії зустрічають дезертирів, фото з вільних джерел
У Грузії зустрічають дезертирів, фото з вільних джерел

Якось росія безжально напала на Грузію, як зараз на Україну, і затяті "патріоти" сподіваються знайти притулок там, де на них ніхто не чекає.

Кордон росіяни перетинають усіма можливими способами: потягом, літаком і навіть велосипедом. Справа в тому, що влада Грузії забороняє піший перетин російсько-грузинського кордону. Дезертири обирають цю країну з двох основних причин - кордон має велику протяжність і сама Грузія є однією з небагатьох країн світу, яка ще не запровадила візовий режим з рф.

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На кордоні з Грузією вишикувалися багатокілометрові черги машин втікачів, які не хочуть зрештою вести агресивну війну, в яку вони явно не вірять.

Черги з машин росіян на кордонах, скріншот з відео
Черги з машин росіян на кордонах, скріншот з відео

Раніше ми писали про те, що безштанна алкогвардія: у мережі показали, які "воїни" їдуть в Україну гинути за путіна

Як повідомляв Знай.ua, "Христос воскрес і ви воскреснете": патріарх Гундяєв закликав росіян йти воювати за "квиток до раю"

Також портал Знай.ua писав, що російським мобілізованим роздають іржаві автомати, які годяться лише на металобрухт: "Не найгірші екземпляри"