Батьків путіна просять вплинути на сина, на могилі матері та батька путіна з'явилась записка червоною пастою, як у школі.

Активісти залишили на могилі батьків у Петербурзі записку, в якій розповідають про погану поведінку терориста №1. Фото з могили батьків путіна з'явилося в мережі.

Могила батьків путіна. Фото: скриншот Telegram
Могила батьків путіна. Фото: скриншот Telegram

Шановні батьки! Ваш син потворно поводиться! Прогулює уроки історії, б'ється із сусідами по парті, загрожує підірвати всю школу. Вживіть заходів! - йдеться у записці.

Поки російські "активісти" бавляться в дитячі ігри, путін наказав роздати своїм солдатам на Запорізькій АЕС йод та костюми хімзахисту. А в мережу зливають дані закупки держорганами рф йода на 5 млн.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Проте, за умов ядерного вибуху навряд чи допоможуть йод або інші заходи.

РНБО найближчим часом оприлюднить план дій на випадок тактичного ядерного удару.

Також, за словами речника РНБО, використання РФ ядерної зброї не зупинить Україну в обороні територій. Ми воюватимемо навіть якщо по нас вдарять ядеркою.

Могила батьків путіна. Фото: скриншот Telegram
Могила батьків путіна. Фото: скриншот Telegram

Нагадаємо, ми писали, що Марк Фейгін передбачив введення військ НАТО в Україну, але для цього путін повинен зважитися на крайній крок.

Як повідомляв "Знай.ua" росіян мобілізували та вони ще й мають розкошелитися: змогли забезпечити "гарматне м'ясо" лише повістками.

Також "Знай.ua" інформував, путін стягнув військову техніку до грузинського кордону, почали споруджувати блокпости.