Україна дала добро на подальше застосування західної зброї на окупованих територіях. Фальшиві референдуми нічого не змінили.

Про це держсекретар США Ентоні Блінкен заявив на спільній прес-конференції зі своїм індійським колегою Субраманіям Джайшанкаром.

Сполучені Штати Америки не проти того, щоб Україна продовжила використання озброєння для того, щоби повернути всі свої території. Навіть на тих, де було організовано нібито "референдуми".

Ентоні Блінкена. Фото: скрин відео
Ентоні Блінкена. Фото: скрин відео

"Ми та багато інших країн уже були дуже чіткими: ми не визнаємо і, насправді, ми ніколи не визнаємо анексію українських територій Росією... Україна має абсолютне право оборонятися на всій своїй території, зокрема повертати собі території, які були незаконно захоплені Росією тим чи іншим способом", - сказав Ентоні Блінкен.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

До речі, американський експерт зазначив, що все озброєння, яке регулярно приходить українським захисникам, ефективно використовується для повернення всіх територій. Саме завдяки йому Збройні сили України здобули успіх на північному сході країни, а також на південному напрямку. Незабаром ми зможемо знову повернути всі свої території, і в Україні запанує світ.

поставки західного озброєння до України
поставки західного озброєння до України

"Українці продовжать робити те, що їм необхідно робити, щоб повернути землю, яку у них відібрали. Ми продовжимо підтримувати їх у цих зусиллях", - наголосив держсекретар США.

ВСУ, фото: АрмiяInform
ВСУ, фото: АрмiяInform

Нагадаємо, що Казахстан зобов'язався видавати ухилістів, що втекли від мобілізації: "гарматному м'ясу" не сховатися

Раніше повідомлялося, що експерт передбачав руйнування світового порядку протягом кількох років: через путін кожна країна світу зможе зберігати ядерну зброю .

Також, жити в кривавому божевілля: Михайло Подоляк спробував розплющити очі росіянам