Радник Офісу президента України Олексій Арестович вирішив висловитися також щодо застосування путін ядерної зброї. Тема номер один останніх днів, яку не обговорював лише лінивий.

Сталося це під час чергової розмови із російським правозахисником Марком Фейгіним. Упродовж останніх семи місяців вони регулярно обговорюють ситуацію на фронті.

На тлі останніх новин не можна було оминути теми та ядерної загрози з боку Кремля. Диктатор путін відкрито заявив, що він не блефує, і при необхідності відкрито завдасть удару по території України ядерною зброєю, незважаючи на всю абсурдність та наслідки.

Олексій Арестович, фото: Instagram
Олексій Арестович, фото: Instagram

Олексій Арестович вирішив одразу заспокоїти всіх тих, хто панікує.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

"Це все для підняття переговорних ставок, спроба забезпечити собі силову позицію у можливих дискусіях. Вони зараз активно проводять інформаційну операцію - на паніку весь і розрахунок" - зазначає позаштатний співробітник ОПУ.

До речі, він також висловився на тему мобілізації. Вже кілька днів перша партія гарматного м'яса воює за амбіції путіна. Частина з них загинула, частина навіть встигла потрапити в полон.

Полонені окупанти. Фото: скрін youtube
Полонені окупанти. Фото: скрін youtube

"Вони вже поповнили підрозділи, які обороняються під Сватово, Лиманом та Куп'янськом. Частина з них загинула, частина вже в полоні. Все дуже швидко. Доля їх сумна, тому що їм не дають готуватися взагалі", - сказав він.

Нагадаємо, що путін переміг росіян: страх перед владою перевершив страх смерті

Раніше повідомлялося, що путін може застосувати ядерну зброю проти України: представник ГУР Вадим Скибіцький

Також росіяни проти путінської мобілізації: у прокуратурі вже обіцяють 15 років за ґратами