Після того, як путін оголосив часткову мобілізацію, російські чоловіки призовного віку стали масово тікати з країни туди, де їх ще пропускають.

На кордонах Вірменії, Казахстану, Туреччини, Грузії утворилися колони, у яких чоловіки, які не хочуть помирати за путіна. У тг-каналах показали, які "вігвами" зі скотчу та плівки вони будують на пунктах пропуску.

Віґвами на кордоні між рф та Казахстаном. Фото: скриншот з відео
Віґвами на кордоні між рф та Казахстаном. Фото: скриншот з відео

Ось куди путін загнав своїх громадян. Незрозуміло, чому цей натовп насєлєнія чоловічої статі не посунув до кремля, а посунув до інших країн. Власне, якщо велика кількість протестувальників направиться саме в правильну точку, то можна було б чогось добитися, але ж ні, гниль не самознищується, а розповсюджується.

Втікачі з рф. Фото: скриншот з відео
Втікачі з рф. Фото: скриншот з відео

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

Тим часом, у країні, де вони допустили до такого режиму, втікачців готуються карати. Спікер думи володін розкудахтався на засіданні з приводу втечі. Він сказав, що якщо вони захочуть повернутися, то "будуть покарані", оскільки здійснили "зраду". Хоча, судячи з того, скільки кацапів бігло, у всіх кутках в'язниць не вистачить.

Втікачі з рф. Фото: скриншот з відео
Втікачі з рф. Фото: скриншот з відео

На кордоні Грузії росіян змушують підписувати документ щодо визнання російської окупації частини цієї країни. Ті, хто підписав такий документ, за його словами, "вчинили багаторазово злочин перед своєю країною, народом".

Нагадаємо, ми писали, куди відправлять першу партію "гарматного м'яса" путіна: намагаються взяти кількістю.

Як повідомляв "Знай.ua", що "кухар" путіна пригожин визнав, що ППК "Вагнер" створено спеціально для війни в Україні ще 2014 року.

Також "Знай.ua" інформував, що експерт передбачив руйнування світового порядку протягом кількох років.