Народна та заслужена артистка України, легендарна актриса театру та кіно Ольга Сумстка поділилася несамовитими кадрами в соцмережі. Вона показала, як живуть діти та жінки, які втратили свої будинки через агресію Росії.

Цю публікацію Ольга Сумська розмістила на своїй сторінці у Instagram.

«Місто Дніпро!‼Так живуть переселенці з постраждалих міст України,у яких більше немає дому…Це притулок- @dobro_na_amure ,або як кажуть зараз-шелтер.Будівля початку минулого століття,в жахливому стані…Батареї взагалі відсутні,стара проводка,вікна радянських часів…Керівниця центру -Таліна Жарікова @talinazharikova разом з помічницями просто героїня!Приймає стільки людей,турбується про них,знаходить можливості для бодай якоїсь підтримки!», - звернулась до українскох публіки відома актриса.

Ольга Сумська, фото: Instagram
Ольга Сумська, фото: Instagram

Окрім цього, Ольга Сумська розповіла та показала, в яких умовах живуть нещасні українці, які не мають будинків.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

«Люди живуть по ТРИ‼‼‼ родини в кімнаті!Діти займаються в спеціальному класі в цьому ж будинку! Звертались по допомогу до міської адміністрації!!!Ніяких результатів,на жаль!‼»

Також українська телезірка попросила допомоги в українців, щоб допомогти нужденним сім'ям та дітям, які втратили вдома через звірства окупантів.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Ольга Сумська показала, на що перетворили окупанти драматичний театр у Миколаєві.

Нагадаємо, Ольга Сумська показала, як ЗСУ звільнили Тараса Шевченка від "російського світу".