28 вересня Володимир Путін проведе засідання Радбезу РФ. Про це повідомив вірний посіпака диктатора Пєсков.

Також він зазначив, що 29 вересня у Кремлі будуть підписані документи про "приєднання" нових територій – окупованих земель на яких загарбники влаштували так звані "референдуми".

Експерти вже міркували, що подібний цирк влаштовується виключно для внутрішніх зомбі, яким потріба бодай малесенька перемога. Адже поки що росіян прямо з вулиць кидають на фронт помирати і навіть затяті зомбі починають щось підозрювати.

Раніше Знай повідомляв, що у Рамзана Кадирова стався черговий напад божевілля.

Цього разу мова йшла про санкції, які запровадила Нова Зеландія. Він наголосив одразу, що у нього там нічого немає, і вона взагалі далеко перебуває, тому це ніяк на ньому не позначиться. Однак пропагандисти чомусь ніяк не можуть усвідомити того факту, що вони перебувають у повній ізоляції, і вже ніколи не виберуться з цієї ями. Кожні нові обмеження ламають їх, хоча методика Кремля не визнавати цього.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Щоб усі країни могли дружно вислужитися перед США, оголосіть одночасно одного дня найжорсткіший пакет санкцій проти мене! Усі країни відразу. Нехай це буде Міжнародний день санкцій проти Кадирова. І я його відзначатиму!" - намагається невдало пожартувати голова Чечні, але ідея хороша. Не можна допустити, щоб такі, як він, покидали межі своєї недодержави.