Представник української розвідки заявив, що путін цілком імовірно може застосувати ядерну зброю, направлену на скупчення позицій ЗСУ.

У ГУР Міноборони зазначили, що імовірність загрози застосування тактичної ядерної зброї "дуже висока". Про це, в інтерв'ю The Guardian, розповів представник ГУР Вадим Скібіцький.

Вадим Скібіцький. Фото: скриншот з відео
Вадим Скібіцький. Фото: скриншот з відео

Він зазначає, що швидше всього, цілями стануть підрозділи ЗСУ, які знаходяться на лінії фронту, з окупованими та приєднаними найближчими днями територіями до рф.

Удари, ймовірно, будуть націлені на місця вздовж лінії фронту, де дислокується велика кількість особового складу та техніки, а також важливі командні центри та критична інфраструктура. Щоб їх зупинити, нам потрібні не лише зенітні, а й протиракетні системи, - підкреслив Скібіцький.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Він також зазначив, що на тимчасово окупованих територіях Луганської та Донецької областей майже все чоловіче населення мобілізовано.

"За нашою оцінкою, після анексії Росією окупованих територій Херсонської та Запорізької областей там теж оголосять мобілізацію", - підкреслив представник ГУР.

Нагадаємо, ми писали, що на кордоні з Казахстаном росіяни бомжують в целофанових вігвамах, а на росії їм вже готують нари чи іржавий автомат.

Як повідомляв "Знай.ua" НАТО може вступити у війну: глава МЗС Польщі жорстко попередив скаженого диктатора.

Також "Знай.ua" інформував, Олексій Данилов розповів українцям, як вижити при ядерній атаці: "Нас зупинити не може ніхто".