У росії вербують на війну в Україні ув'язнених у виправних колоніях. Однак такий контингент – не надто надійні на полі бою, та вже "утілізований" в українській землі.

Керівник виправної колонії запитав в ПВК "Вагнер" (нова назва "Ліга") де поділись мобілізовані зеки, а йому відповіли, що повмирали десь під Білогорівкою на Луганщині. Про це стало відомо з оприлюдненого листа в тг-каналі - офіційної відповіді на запит.

Пригожин підбиває в'язнів йти в армію. Фото: скриншот Youtube
Пригожин підбиває в'язнів йти в армію. Фото: скриншот Youtube

На ваш запит повідомляємо, що особовий склад з числа ЗК ФКУ... згідно списків загинув під час проведення СВО на території н.п Білогорівка Луганської оаблсті, Україна. Через складні обставини поховання частково відбулося на території Жовтневого району міста Луганська. Інформацією згідно з іншими списками - не маємо. йдеться у листі-відповіді.

Скриншот відповіді
Скриншот відповіді

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Російські засуджені вже були помічені на теренах війни в Україні. Власне, досвід використання росіянами такого спецконтингенту вже був зафіксований на території окупованих районів Луганщини - кого українські воїни взяли у полон, а хто загинув, як гарматне м'ясо.

Ув'язнені. Фото: скриншот Youtube
Ув'язнені. Фото: скриншот Youtube

Нагадаємо, ми писали, що застосування зброї у всіх напрямках: Ентоні Блінкен закликав українців не опускати руки.

Як повідомляв "Знай.ua" Олаф Шольц підтримав США у питанні ядерної атаки на Україну, і попросив путіна почати думати головою: "Здійснює помилки за помилками".

Також "Знай.ua" інформував, що Лукашенко слідом за Путіним може почати мобілізацію: але у черговий раз задурять мозок.